Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Projekty

Knihoběžník výzva #2

9. 6. 2016
Logo hry
Vážení čtenáři,
jsou tu pro vás další dvě knihy, jež se chystají cestovat v rámci projektu Knihoběžník po celém světě. Kdopak z Vás si je přečte jako první a pošle je dále?

 

Jaká kniha bude vypuštěna?
Tentokrát do světa vypouštím dva tituly, a to skvělý román od Kate Morton s názvem Šepot vzdálených chvil a historický román od Nadi Horákové s názvem Jeptiška pro markraběte. Recenze těchto knih můžete najít zdetady. Pokud se chcete ucházet o tyto tituly blogového Knihoběžníka, přejete si tyto knihy přečíst a poslat dále, vyplňte prosím tento dotazník. Po týdnu vylosuji jednoho šťastlivce, jemuž bude jím vybraný titul zaslán poštou, případně předán osobně.

Uložit

štítky
podobné články
bez komentářů
  1. Odpovědět

    Iwik Pásková

    13. 6. 2016

    Tak už je volná jen jedna knížka, a to historický román od Nadi Horákové.

  2. Odpovědět

    Iwik Pásková

    13. 6. 2016

    Obě knihy už našly své nové čtenářky a já moc děkuji za váš zájem a za podporu tohoto skvělého projektu.

Zanechat komentář