Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Čtenářský koutek Výzvy

Čtenářský koutek Iwíkovy knihovny – prosinec 2019

3. 12. 2019

Čtenářský koutek Iwíkovy knihovny

Vážení čtenáři,

poslední měsíc tohoto roku se již přihlásil o slovo a je tedy ten správný čas pro vyhlášení knižního vítěze ankety, jejž si v měsíci prosinci společně přečteme a podělíme se vzájemně o své poznatky a názory.

Jaký titul tentokrát v anketě zvítězil? Největšího počtu hlasů se dočkala publikace Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti od Ransoma Riggse. Četli jste, nebo se teprve chystáte číst? Nezapomeňte mi potom napsat svoje poznatky. Budu se moc těšit jak na komentáře pod tímto příspěvkem, tak i v události ve facebookové skupině Čtenářské výzvy Iwíkovy knihovny.

štítky
podobné články

Zanechat komentář