Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Předprodej

Předprodej knihy Přísná (a občas tak trochu nymfomanka)

26. 6. 2020

Prisna-finalobal

Vážení čtenáři,

máte kamarádku, maminku, přítelkyni, manželku, dceru nebo tchyni, které rády čtou romantické a sociální romány? Pokud ano, mám pro vás radostnou zprávu. Je však nutné předem podotknout, že se nejedná o čtivo výhradně pro ženy. Přečíst si jej mohou i muži, kteří chtějí nahlédnout do ženské duše. Právě dnes startuje předprodej románu autorky Johanky Jančové s názvem Přísná (a občas tak trochu nymfomanka). Knihu jsem si již přečetla a za sebe mohu říci, že si četbu čtenáři užijí. Jedná se o titul, jenž se nevyhýbá tématům z reálného života, která jsou ve společnosti mnohdy považována za tabu. Každý z nás má totiž nějakou svou zvrácenost. Dílo je na vysoké úrovni, je čtivé a obsahuje hned několik dějových linek, jež jsou prodchnuty množstvím neočekávaných zvratů. Více se však dočtete v recenzi, kterou pro vás chystám.

Hlavní tematikou příběhu jsou mezilidské vztahy nejen v ženském kolektivu, láska, sex, mateřství, dobrodružství, kariéra, smrt a ještě mnohem více. Příběh je napsán zajímavým a velmi čtivým způsobem. Autorka jej vydává pod pseudonymem, aby se nemusela limitovat zábranami, přirozenou stydlivostí ani všeobecnými předsudky. Máte tedy jedinečnou příležitost si užít čistý, ničím necenzurovaný čtenářský zážitek.

Oficiální anotace (zdroj: Pointa):

„Kdyby Jiřinka bývala tušila, že kvůli objevenému deníku skončí v Bohnicích, nikdy by ho nechtěla číst. A nebýt kolegyně Martiny, dost možná by v blázinci byla doposud.

Neznámá autorka deníku kvůli nemocnému manželovi a dalším okolnostem potlačuje svou přirozenost. Jenže cokoli se dlouho potlačuje, musí jednou zákonitě bouchnout. A tak je to i v jejím případě – zachvátí ji touha po jiném muži. Ovládat ji nedokáže ani v momentě, kdy zjistí, že čeká vytoužené dítě.

Deník nečekaně končí a nikdo netuší, co se s jeho pisatelkou stalo. Rozvíří ale atmosféru v malé redakci a je osou, která protíná i další příběhy jednotlivých žen v knize. Ty zažívají různé zkoušky osudu a také pátrají po identitě autorky deníku. Odhalí ji? A jak dokážou obstát ve svých vlastních životech?“

Jak jsem napsala výše, ač se jedná o romanci, kniha má potenciál oslovit nejen ženy, ale i muže. Těm může poskytnout otevřený pohled do duše a mysli žen. Autorka se rozhodla titul sepsat, protože si plně uvědomuje, že každý z nás má nějaké problémy a že nikdo nevede svůj život bez překážek. Do titulu zakomponovala několik nelehkých osudů, sama autorka přiznává, že část je podle skutečnosti a část fikce, ale neprozrazuje, kolik je dílem fantazie.

Zaujal vás popis příběhu? Pokud ano a rádi byste ať už sobě, nebo někomu jinému udělali radost, můžete tak učinit právě prostřednictvím předprodeje. Napomůžete tak tomu, aby kniha vyšla obnažená v celé své kráse a na odiv vystavené zvrácenosti. V předprodeji máte možnost získat  nejen samotnou knihu, ale i spoustu dalších benefitů (např. kniha s 10 a 20% slevou, svazek s podpisem autorky).

Předprodej na stránkách nakladatelství Pointa

Výzva Iwíkovy knihovny:

Prosím sdílej, sdílej, sdílej, jinak kniha nedostane svou šanci a autorce se nesplní její nejtajnější sen! Sdílet můžeš odkaz na tuto stránku: https://bit.ly/KupPrisnou. Mějte dobrý pocit, že jste aspoň malou troškou přispěli k vydání další zajímavé knihy na českém knižním trhu.

Vzkaz od autorky těm, kteří podpoří:

Díky všem, kteří se nebojí riskovat a snít! A všem, co knihu podpoří, opravdu si ji koupí a přečtou.

štítky
podobné články

Zanechat komentář