Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Projekty

Knihoběžník výzva #1

10. 5. 2016
Logo hry
Vážení čtenáři,
je to tu, historicky první kniha se chystá cestovat v rámci projektu Knihoběžník po celém světě. Tak co, kdo z vás bude prvním Knihoběžníkem a napíše historicky první poznámky do deníčku této knihy?

Jaká kniha bude vypuštěna?
Historicky první knihou, kterou vypouštím do světa, je titul Smrt z minulosti od Stanislava Češky. Recenzi této knihy můžete najít zde. Pokud se chcete ucházet o titul prvního blogového Knihoběžníka, přejete si tuto knihu přečíst a poslat dále, vyplňte prosím tento dotazník. Po týdnu vylosuji jednoho šťastlivce, jemuž bude kniha zaslána poštou, případně předána osobně.
štítky
podobné články
bez komentářů
  1. Odpovědět

    Iwik Pásková

    18. 5. 2016

    Tak lidičky, je to již týden, co byla 1. Knihoběžníkova výzva otevřena. Dotazník k tomuto dni zavírám a první kniha již putuje ke své šťastné majitelce na jeden měsíc, kam poputuje a kde bude vypuštěna příště, o tom zatím nic nevím, ale knížka si svou cestu určitě náramně užije. Co nejdříve na blogu objevíte soutěž a možná i další Knihoběžníkovu výzvu, tentokrát s číslem 2.

Zanechat komentář