Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Projekty

Podpořte svou oblíbenou knihu

18. 4. 2018

Vážení čtenáři,

hlásím se vám se zajímavostí z knižního světa. Asi jste možná již slyšeli o předávání knižních ocenění ČESKÝ BESTSELLER za rok 2017. Pokud ne, tak tento drobný nedostatek ráda napravím.

Pozor, my čtenáři můžeme hlasovat také, a to v kategorii Cena čtenářů. Máte mezi nominovanými tituly nějaké svoje favority? Neváhejte a podpořte je, já už jsem svoje hlasy odevzdala a těším se, až se dozvím výsledky.

Zajímavostí je, že pokud se hlasování aktivně zúčastníte, můžete získat poukaz na nákup knih v hodnotě 300 Kč v e-shopu KNIHCENTRUM.cz. Poukaz vyhrává každý 50. hlas.

Svůj hlas odešlete následovně:

Na stránkách www.ceskybestseller.cz klikněte v menu na CENA ČTENÁŘŮ, sjeďte dolů a klepněte na CHCI HLASOVAT, pak už jen vybíráte své favority v několika kategoriích. Zadáte svůj e-mail a odešlete. Z jedné e-mailové adresy lze hlasovat pouze jednou.

Hlasování probíhá do 30. dubna 2018. Veškeré informace a seznam výherců poukazů najdete na stránkách ČESKÉHO BESTSELLERU. Články, fotografie, rozhovory, videa a další příspěvky z události naleznete na facebookových stránkách.

štítky
podobné články
2 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    19. 4. 2018

    Provedeno.

    • Odpovědět

      Iwik

      20. 4. 2018

      Tak to je super, už se těším, až budou výsledky. Jsem ráda, že sis našel své favority :).

Zanechat komentář