Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Série

Série Případy královského soudce Melichara – Jan Bauer

24. 8. 2017

Opět jsem objevila sérii knih od mého oblíbeného autora Jana Bauera. Uchvátila mě svou čtivostí a zajímavou zápletkou. Jelikož jsem si četbu užívala a ráda bych si sérii zkompletovala, rozhodla jsem se udělat si opět seznam. Ten bude jako vždy sloužit k představení dané série, ale také zde budete moci sledovat, jak daleko jsem postoupila ve čtení.

 

Série Případy královského soudce Melichara vypráví příběh již v názvu zmíněného soudce a jeho pomocníka Božetěcha. Děj je plný zajímavých zápletek a zvratů. Do cesty se jim nepletou jen vraždy, ale také různí zlotřilci. Oba hlavní hrdinové se s problémy při vyšetřování zločinů musí vypořádat a my jejich počínání můžeme prostřednictvím vcelku krátkých románů sledovat hodně zblízka.

Tituly, jež série obsahuje:

  1. Krvavé léto
  2. Mrtvola v brnění
  3. Klášterem obchází ďábel
štítky
podobné články
2 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    24. 8. 2017

    Již mám přečteno.
    A líbilo se mi to moc.

    • Odpovědět

      Iwik

      24. 8. 2017

      Osobně jsem byla s posledním dílem také moc spokojená. Článek o něm by se měl v brzké době objevit v příspěvku v menu Chrudimka.cz.

Zanechat komentář