Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Citáty

Knižní citát týdne #15

9. 1. 2019
Knižní citát - úvod

Vážení čtenáři,

ani jsme se neohlédli a je za námi téměř polovina druhého týdne v roce 2019. Osobně se přiznám, že jsem si myslela, že ten čas bude plynout mnohem pomaleji a více si dnů užiji. Opak je však pravdou, hodiny letí a přede mnou je toho tolik, co bych chtěla stihnout… Však to všichni dobře známe.

Ač se vám může zdát, že Iwíkova knihovna zahálí, není tomu tak. Připravuji pro vás hned několik recenzí najednou a zároveň přemýšlím o jednom projektu, jenž bych chtěla spustit nejen na těchto stránkách, ale ráda bych založila i facebookovou skupinu, jež mu bude věnována. O co půjde? To se nechte překvapit. Teď už zpět k náplni dnešního článku, jenž má nejen přinést zprávy ze zákulisí, ale hlavně vás má obohatit o jedno knižní moudro.

Autorem dnešního citátu byl irský spisovatel, jenž patřil k nejúspěšnějším autorům moderní britské literatury. Jedná se o C. S. Lewise. Jeho v současnosti nejznámějším a u čtenářů nejoblíbenějším dílem je série knih Letopisy Narnie. Na stránkách Iwíkovy knihovny můžete najít recenzi druhého dílu.

To je vše, co pro vás v tomto článku mám. V následujících dnech se pokusím přidat minimálně jednu recenzi, jež už tu čeká jen na odklepnutí a za týden se můžete těšit na další knižní citát. Mějte se zatím krásně a užívejte knih, ale také sněhu.

štítky
podobné články
2 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    10. 1. 2019

    Já z pohádek nikdy nevyrostl.

    • Odpovědět

      Iwik

      11. 1. 2019

      Já také ne, ale na druhou stranu jsou i tací čtenáři, kteří v sobě musí znovu objevit kouzlo dětských let.

Zanechat komentář