Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Knihoměsíc Projekty

Knihoměsíc se Zápisníkem spisovatelky – červenec 2019

8. 8. 2019
Knihoměsíc-se-zapisnikem-spisovatelky-cervenec-2019

Vážení čtenáři,

další měsíc je za námi a nastal čas na článek z projektu Knihoměsíc. Opět se v něm dočtete, jaké knihy jsme společně s Terčou ze Zápisníku spisovatelky přečetly a co jsme si poslechly. I tentokrát od nás můžete načerpat inspiraci pro svoje vlastní letní čtení.

Můj Knihoměsíc

Měsíc červenec byl pro mě stejně jako červen ve jménu relaxace, a proto jsem toho moc nepřečetla. V mém seznamu najdete dvě knihy a jednu audioknihu. Jedná se o následující tituly:

  1. Mami, přidej! – jedná se o čtivou knihu, která je psaná formou deníkových zápisků. Při jejím čtení se velmi pobavíte. Recenzi knihy si můžete přečíst na stránkách projektu Čteme české autory.
  2. Inkoustové epolety – jsou netradiční básnickou sbírkou, protože obsahuje archaické básnické formy. Více se budete moci dočíst od 10. srpna na stránkách projektu Čteme české autory.
 
 
Poslechnuté audioknihy:
  1. Správná pětka – příjemná audiokniha, která potěší jak dětského posluchače, tak i toho dospělého. Já jsem se při jejím poslechu vrátila do dětství, kdy jsem tento díl série četla. Byla to pro mě taková nostalgie a hlas Michaely Maurerové tomuto dílu dodal na atraktivitě. Recenze se v brzké době objeví na stránkách portálu Chrudimka.
Terča a její Knihoměsíc:

Terča ze Zápisníku spisovatelky na tom čtenářsky byla v měsíci červenci mnohem lépe než já. Dohromady přečetla jedenáct knih a poslechla si dvě audioknihy. Terča v brzké době bude vydávat podobný článek tomu mému, a tak se budete moci podívat na to, o jaké tituly šlo.

štítky
podobné články

Zanechat komentář