Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Předprodej

Předprodej knihy Něžná vůně léta

10. 2. 2020
nezna-vune-leta-predprodej-nahled

Zdroj obrázku: https://pointa.cz/project/2f050586-2108-11ea-8c8f-001dd8b72061

Vážení čtenáři,

máte doma náctileté čtenářky, které rády čtou dívčí romány (tedy tzv. young adult)? Pokud ano, mám pro vás skvělou zprávu. Právě dnes startuje předprodej románu autorky Pavly Krejčí. Knihu jsem již přečetla a za sebe mohu tvrdit, že od ní dostanete mnohem více, než autorka slibuje. Dílo je na vysoké úrovni, je čtivé a obsahuje mnoho nečekaných zvratů. Více se dočtete v brzké době v recenzi.

Hlavní tematikou příběhu je léto, láska, tajemství a ještě mnohem více. Příběh je napsán s něžností a citem. Autorka do něj vložila i kousek sebe samé.

Oficiální anotace (zdroj: Pointa):

„Co všechno se může stát, když se vaše plány nečekaně změní? Osmnáctiletá Lucie si to vyzkouší na vlastní kůži. Místo vysněného čundru s nejlepší kamarádkou skončí v zapadlém městečku jménem Mokřany. Ke všemu se dvěma mladšími sourozenci, kteří jí akorát tak ztrpčují život. Brzy ale zjistí, že tohle léto rozhodně promarněné nebude. Tajemný hrad Habrštejn, místní parta a jeden nesnesitelný kluk se postarají o pořádný kolotoč letních zážitků. A Lucii se možná podaří odhalit jedno velké tajemství.“

Jak jsem napsala výše, kniha je určena zejména pro dospívající dívky, jež řeší podobné problémy a prožívají příhody jako hlavní hrdinka Něžné vůně léta. Nicméně knihu si mohou přečíst i ti čtenáři, kteří se rádi vracejí do let svého dospívání, užívají si s radostí nefalšovanou letní atmosféru a se zájmem objevují různá tajemná zákoutí.

Našli jste se v tomto popisku? Nebo máte ve svém okolí dospívající čtenářku, která miluje dívčí romány okořeněné láskou, opředené tajemstvím a provoněné létem? Pokud ano a rádi byste ať už sobě, nebo jí udělali radost, můžete tak učinit právě prostřednictvím předprodeje, v němž máte možnost získat nejen e-knihu či výtisk, ale i celou řadu dalších zajímavých překvapení.

Předprodej na stránkách nakladatelství Pointa

štítky
podobné články

Zanechat komentář