Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Předprodej

Předprodej knihy Moje nervy…

2. 10. 2020

Moje-nervy-náhled

Vážení čtenáři,

tentokrát se o vaši přízeň v rámci předprodeje bude snažit knížka, jež je vhodná nejen pro ženy, ale i pro muže. Pokud máte rádi příběhy ze života, prolnuté dávkou humoru, ale i smutku, lásky, ale i zklamání, je určena právě pro vás. Titul s názvem Moje nervy… je zařazen do oblastí životní styl a biografie. Autorka do svého díla zařadila kromě již zmíněných témat také dobrodružství, kariéru, osobní rozvoj a nesmím zapomenout ani na partnerské vztahy. Právě dnes startuje předprodej tohoto zajímavého a čtivého díla autorky Vítězslavy Jabůrkové. Přiznám se, že knihu jsem si již přečetla a za sebe mohu říci, že se jedná o zdařilý počin, který na vás zapůsobí svou multitematičností. Domnívám se, že si četbu užijete i vy. V titulu se setkáte s tématy z reálného života, a to bez obalu. O knize samotné se však více rozepíši v recenzi, na niž se můžete těšit za pár dní.

Oficiální anotace (zdroj: Pointa):

„Příběh dívky, která si mnohým prošla, někdy hezkým, jindy ne moc hezkým. Popisuje spoustu povah lidí. Setkává se s romantikou i s dobrodružstvím. Příběh popisuje život dívky, která neustále před něčím prchá, snaží se najít to správné místo, s těmi správnými lidmi. Je to jiný pohled na život. Snažím se pomoct pochopit, proč se ženy chovají tak, jak se chovají. Jaké dělají ženy omyly a proč je neustále opakují. Jak poznáme, kdy máme zastavit a kdy jít dál. Kolikrát se musíme spálit? Jak se naučit vyčarovat zázraky z těch nejhorších věcí, které vás potkají?“

Jak jsem napsala výše, jedná se o příběh, jenž zpracovává rozličná témata a který má potenciál oslovit jak ženy, tak i muže. V obou případech vás četba téměř až přinutí zamyslet se nad vlastním životem a nad chybami, které často sami děláme. Jelikož je děj sepsán z úhlu pohledu ženy, můžeme tak získat otevřený pohled do duše a mysli něžného pohlaví.

Zaujal vás námět příběhu? Pokud ano a rádi byste ať už sebe, nebo někoho jiného potěšili, můžete tak učinit právě prostřednictvím předprodeje. Napomůžete tak tomu, aby kniha spatřila světlo světa. V předprodeji máte možnost získat celou řadu zajímavých odměn, a to nejen samotnou knihu, ale i spoustu dalších benefitů (např. slevy na koupi apod.)

Předprodej na stránkách nakladatelství Pointa

Výzva Iwíkovy knihovny:

Prosím, sdílej, sdílej, sdílej, jinak kniha nedostane svou šanci a autorce se nesplní její sen! Sdílet můžeš odkaz na tuto stránku: https://bit.ly/KupNervy. Mějte dobrý pocit, že jste aspoň malou troškou přispěli k vydání další zajímavé knihy na českém knižním trhu.

štítky
podobné články

Zanechat komentář