Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Chrudimka

Nová rubrika na Iwíkově knihovně

29. 12. 2017

Vážení přátelé a čtenáři,

je mi ctí vás informovat o tom, že na Iwíkově knihovně dojde od začátku roku 2018 k malé změně. Objevíte tu mnohem více recenzí, než tomu bylo do této chvíle. I když… S mými recenzemi, které byly zveřejňovány na portálu Chrudimka.cz, jste se mohli setkat na stránce, která byla umístěna v menu. Zmíněnou stránku jsem v tuto chvíli proměnila v rubriku, v níž budou od nového roku přibývat přímo recenze přejaté z portálu.

Věříme, že tento postup přivede ke knihám mnohem více čtenářů. Pokud jste byli zvyklí na můj seznam s odkazy k recenzím přímo na portálu, nemusíte se obávat, nepřijdete o něj. Přeměním ho v pouhý článek, který najdete v této nové rubrice.

Již teď vám prozradím, že se v brzké době můžete těšit na zásobu nových recenzí, ke kterým se mnozí z vás zajisté ještě nedostali.

Se srdečným pozdravem

Iwik

štítky
podobné články
2 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    29. 12. 2017

    Prima.

    • Odpovědět

      Iwik

      30. 12. 2017

      Stránky se musí vyvíjet a toto je skvělá příležitost ☺.

Zanechat komentář