Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Čtenářský koutek Výzvy

Čtenářský koutek IK – březen 2019

10. 3. 2019

Vážení čtenáři,

téměř třetina března je za námi a já vám jsem stále ještě dlužná odpověď na vaši otázku, co pěkného v březnu budeme společně v rámci čtenářského klubu číst. Nebojte se nic, neboť i já teprve s četbou začínám a vyjádřit ke knize se můžeme klidně zpětně.

Ready Player One

Ti, kdo se do výběru knihy zapojili v rámci facebookové ankety, již od 1. března vědí, že po přičtení hlasů tady z blogu vyhrál o chlup román Ready Player One. Vám, co jste na vyhlášení výsledků čekali tady na stránkách, se omlouvám za zpoždění, ale jak říkám, nic se neděje. Zapojit se se svými názory na knihu můžete buď do konce měsíce, nebo klidně i zpětně.

Přeji vám, ať se kniha líbí a těším se na vaše názory, které můžete vložit buď pod tento příspěvek, nebo do diskuze facebookové události, jež je pro tento účel vytvořena. Jelikož se iniciativě meze nekladou, tak můžete svůj názor vložit na obě místa.

PS: Od 14. března se můžete těšit na anketu, kterou utvořím za účelem výběru knihy na měsíc duben.

štítky
podobné články
4 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    10. 3. 2019

    Uvidím.
    Já teď čtu Dominový efekt. Docela mne to pohltilo.

    • Odpovědět

      Iwik

      10. 3. 2019

      Děkuji za další tip na zajímavé čtení 🙂

  2. Odpovědět

    minau

    10. 3. 2019

    Na tuhle knížku se určitě chystám.

    • Odpovědět

      Iwik

      10. 3. 2019

      Třeba zrovna tato výzva bude impulzem pro přečtení 🙂

Zanechat komentář