Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Čtenářský koutek Výzvy

Čtenářský koutek Iwíkovy knihovny – duben/květen 2019

23. 4. 2019

Vážení čtenáři,

neúprosně se blíží konec měsíce dubna a já se zhrozila, jelikož jsem vám pozapomněla dát vědět, jaká kniha vyhrála minulou anketu. Zároveň bych měla představit knihy, které se do ankety dostaly tentokrát. Rozhodla jsem se, že pro vás obě informace tentokrát zakomponuji do jednoho článku.

Kniha na měsíc duben

Asi se budete divit, ale po sečtení hlasů z blogu a z facebookové ankety vyšlo, že vyhrály dvě knihy. Nejprve jsem myslela, že vyberu jednu z nich, ale nakonec jsem finální výběr ponechala na vás. Jedná se o tituly Jantarové oči od Vilmy Kadlečkové a Podzimní vraždu od Monse Kallentofta. Kterou z knih si vyberete a přečtete vy? Nebo si přečtete rovnou obě? Iniciativě se meze nekladou a rozhodnutí ponechám pouze na vašem úsudku.

Vyber si knihu na měsíc květen

Do ankety na měsíc květen se dostalo následujících pět titulů:

  1. Smrtka – Neal Shusterman
  2. Omega, planeta Zla – Robert Sheckley
  3. Bílý drak – McCaffrey
  4. Ve třiceti (poprvé) single – Lisa Daily
  5. Bojová peruť – Tom Clancy

Který z těchto pěti titulů si přečteme v následujícím měsíci? Vaše hlasy budou přičteny k těm, které jsou na facebookové anketě.

štítky
podobné články
2 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    24. 4. 2019

    volím dvojku.

    • Odpovědět

      Iwik

      24. 4. 2019

      Děkuji, Tvůj hlas započítávám.

Zanechat komentář