Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Knihoměsíc

Knihoměsíc – říjen 2020

8. 11. 2020

Knihoměsíc Iwíkovy knihovny - náhled

Vážení čtenáři,

měsíc říjen je za námi a já vám přináším souhrn všeho, co jsem v tomto měsíci přečetla a slyšela. Snažím se vám zprostředkovat všechny recenze, a to včetně těch, které vycházejí mimo stránky Iwíkovy knihovny. Ke všem recenzím vám vložím odkazy, abyste si mohli o mnou přečtených knihách zjistit více.


Přečtené knihy:

  1. Bokovka – Barbora Vajsejtlová (Kniha, která je netradiční způsobem, jakým je napsaná, vypráví příběh dvou hlavních hrdinů. Žena je nezadaná a ráda si užívá nezávazného sexu, muž je ženatý, kromě manželky má doma dvě dcery. Jak to vše dopadne? Titul jsem četla pro projekt Čteme české autory, kde si můžete přečíst recenzi.
  2. Země skrytých úsměvů: 30 + 3 povídky, napsané a vydané k 30. Podzimnímu knižnímu veletrhu – kolektiv autorů (Kniha, která vás pobaví, v některých případech vás donutí se zamyslet nad svými činy a komplexně nad svým životem. Příběhy se mi líbily a četly se s lehkostí, i když některé byly i smutné. Titul jsem četla pro účely recenze na projektu Čteme české autory.)
  3. Vraždící golem – Jan Bauer (Jedná se o zajímavou čtivou knihu, která v sobě ukrývá napínavý detektivní příběh a historii rudolfinské Prahy. Nechybí ani pověst o židovském golemovi. Knihu jsem si přečetla pro potřeby portálu Chrudimka, kde by měla v brzké době vyjít recenze.)

Poslechnuté audioknihy:

  1. SPRÁVNÁ PĚTKA na útěku – Enid Blytonová (Další díl série od Enyd Blytonové o čtveřici dětí a jejich věrném psím příteli Timovi. Již jsem měla tu čest slyšet dva díly, toto je můj třetí a musím říci, že se mi moc líbí. Recenze vyšla na stránkách portálu Chrudimka.)

Četli jste, nebo jste slyšeli některý z titulů? Jaký je váš názor? Budu ráda za každý příspěvek a případná doporučení, co bych si mohla přečíst příště.

štítky
podobné články

Zanechat komentář