Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
DIČ

Projekt DIČ (listopad 2020)

22. 11. 2020

DIČ listopad 2020

Vážení čtenáři,

jak jsem slíbila před státnicemi, hlásím se vám s novým projektem, do kterého jsem se pod hlavičkou Iwíkovy knihovny zapojila. Jedná se o projekt DIČ, jehož značka tedy neznamená identifikační číslo obchodní společnosti, nýbrž Darča a Iwik čtou.

Tento projekt jsme založily zhruba před pěti měsíci společně s Darčou z blogu Daramegan.cz. DIČ nám pomáhá v tom, abychom si přečetly knihy, které jsme si z nějakého důvodu pořídily a zatím jsme se k jejich četbě nedostaly. Máme tedy sdílený soukromý seznam obsahující tyto tituly a z tohoto seznamu každý měsíc losujeme nový román. Když přečte jedna z nás knihu dříve, losuje se ze seznamu třeba i dvakrát za měsíc. Vždy po dočtení bychom měly napsat recenzi. Přiznám se, že jsem s tímto kvůli řešení restů, které se týkaly státnic, značně pozadu. Tudíž jsem vám z tohoto projektu dlužná asi 5 recenzí, ale nebojte, dočkáte se jich.

Na měsíc listopad jsme si vylosovaly knihu Někdo cizí v domě od Shari Lapena. Já se přiznám, že jsem knihu ještě ani nestihla pořádně otevřít, za to Darča byla takový rychlík, že už má dočteno. Tudíž jsem vylosovala rovnou i další titul, jímž  je Jeden z nás od Shari Lapena.

Četli jste některý z těchto titulů? Jak se vám líbily?

štítky
podobné články

Zanechat komentář