Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Knihoměsíc

Knihoměsíc – listopad 2020

5. 12. 2020
Knihoměsíc Iwíkovy knihovny - náhled

Vážení čtenáři,

měsíc listopad je za námi a já vám přináším souhrn všeho, co jsem v tomto měsíci přečetla a slyšela. Snažím se vám zprostředkovat všechny recenze, a to včetně těch, které vycházejí mimo stránky Iwíkovy knihovny. Ke všem recenzím vám vložím odkazy, abyste si mohli o mnou přečtených knihách zjistit více.


Přečtené knihy:

  1.  Med v hlavě, marmeláda v srdci – Hilly Martineková (Dojemný příběh z edice 7lásky, která zpracovává tematiku lásky na rozličné způsoby. Tato kniha je odvyprávěna ve dvou časech, a to v současnosti (rok 2017) a v minulosti (rok 1998), hlavní hrdinkou je Tilda a ústřední tematikou je Alzheimerova choroba, jíž onemocní Tildin dědeček Amandus a jak se ukazuje, tak i Tildin otec Niko. Jak se s tímto problémem vypořádají? To se dozvíte, když se začtete do tohoto čtivého románu.)
  2. Klinická smrt – Markéta Harasimová (Napínavý a hodně hluboký příběh, jenž vypráví o Marii a jejím životě. Ten je zpočátku plný radovánek, jež se dají nazvat za egoistické. Ovšem to se časem změní a celý její život se obrátí o 180 stupňů. Co si se svou situací Marie počne? Toto je na nějakou dobu poslední kniha, kterou jsem četla pro účel recenze na portálu Čteme české autory.)

Poslechnuté audioknihy:

  1.  SPRÁVNÁ PĚTKA na Pašeráckém vršku – Enid Blytonová (Již čtvrtý díl dobrodružného vyprávění, který mě chytl za srdce už od chvíle, kdy jsem si je pustila. Mohu říci, že tento působivý příběh potěší duši každého dobrodruha. Radost udělá jak při čekání na Ježíška, tak jako skvělý dárek pod stromečkem.)

Četli jste, nebo jste slyšeli některý z titulů? Jaký je váš názor? Budu ráda za každý příspěvek a případná doporučení, co bych si mohla přečíst příště.

štítky
podobné články

Zanechat komentář