Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Knihoměsíc

Knihoměsíc – říjen 2021

24. 3. 2022

Knihoměsíc Iwíkovy knihovny - náhled

Vážení čtenáři,

asi si v tuto chvíli budete ťukat na čelo, co vám to tady píši, ale bohužel čas utekl jako voda a já se až teď po dlouhých pěti měsících dostávám k tomu, abych se s vámi podělila o články, které vznikaly v průběhu těchto dní, kdy to vypadalo, že se na Iwíkově knihovně vůbec nic neděje. K poměrně dlouhé odmlce došlo zejména kvůli tomu, že se na mě navalilo velké množství učení, protože jsem v říjnu nastoupila na navazující magisterské studium. První semestr mi příliš neumožňoval, abych se prezentovala na stránkách. Nicméně po prvních pár měsících jsem zjistila, že se škola, práce i stránky dají poměrně dobře zvládat. Takže se vracím a mám tu pro vás připraveno pár Knihoměsíců, ale i recenzí a dalších knižních článků. Šup tedy na první z nich.

Je to již dlouho, kdy minul měsíc říjen, já vám přináším souhrn všeho, co jsem v tomto měsíci přečetla a slyšela. Snažím se vám zprostředkovat všechny recenze, a to včetně těch, které vycházejí mimo stránky Iwíkovy knihovny. Ke všem recenzím vám vložím odkazy, abyste si mohli o mnou přečtených knihách zjistit více.

Přečtené knihy:
 
  1. Michal Ajvaz – Lucemburská zahrada (Příjemná novela, která v sobě snoubí prvky tzv. magického realismu. V ději se můžete setkat s romantikou, fantasy a dalšími žánry. Autor vše zachytil na poměrně malou textovou plochu a vše je zpracováno čtivým způsobem. Velmi příjemné a mohu vřele doporučit.)

Četli jste, nebo jste slyšeli některý z titulů? Jaký je váš názor? Budu ráda za každý příspěvek a případná doporučení, co bych si mohla přečíst příště.
štítky
podobné články

Zanechat komentář