Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Čtenářský koutek Výzvy

Čtenářský koutek IK – únor 2019

5. 2. 2019

Vážení čtenáři,

je to tu. Únor již začal a s ním jsme v našem čtenářském klubu zvolili první knihu, kterou budeme společně číst. Ti, kdo se zapojili do události na Facebooku, už od pátku vědí, o jakou knihu se jedná. Vy, co mě čtete tady, se to dozvídáte s malým zpožděním.

Jaký titul tedy vyhrál? Hodně napovím, když napíši, že se jedná o klasické dílo autora vizionáře, jenž v mnohém předčil svou dobu. Když si vzpomenete na nabídku pěti titulů z úvodního článku, jistě ihned poznáte, že čteme Julese Verna a jeho Cestu kolem světa za 80 dní. Tento román se dočkal již několika vydání. Je jen na vás, do kterého z nich se pustíte.

Přeji vám, ať se kniha líbí a těším se na vaše názory, které můžete vložit buď pod tento příspěvek, nebo do diskuze facebookové události, jež je pro tento účel vytvořena. Jelikož se iniciativě meze nekladou, tak můžete svůj názor vložit na obě místa.

PS: Od 14. února se můžete těšit na anketu, kterou utvořím za účelem výběru knihy na měsíc březen.

štítky
podobné články
2 komentáře
  1. Odpovědět

    TlusŤjoch

    6. 2. 2019

    To jsem hltal ve věku jinošském…

    • Odpovědět

      Iwik

      6. 2. 2019

      A co jsi na knihu říkal? Budu ráda za každý názor. Já se do knihy také zamilovala.

Zanechat komentář