Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
DIČ

Projekt DIČ (leden 2021)

4. 1. 2021

DIČ - leden 2021 - náhled

Vážení čtenáři,

nový rok 2021 začal a my pevně věříme, že bude mnohem lepší, než jaký byl ten loňský. Se začátkem ledna též nově přináším již teď info o tom, co jsme si vybraly s Darčou pro společné čtení tentokrát. Pokud vás titul zaujme a rádi byste se k DIČ přidali také, klidně tak můžete učinit a můžete se nám se svými dojmy z knihy svěřit prostřednictvím komentářů buď pod tento článek, nebo pod naše recenze. Tentokrát se štěstěna našeho výběru usmála na titul Koláč s kapkou jedu, a tedy na sérii Případy Flavie de Luce, kterou napsal Alan Bradley.

Abych pravdu řekla, tak v tuto chvíli, kdy zpracovávám úvodní článek jsem již plně pohroužena do čtivého vyprávění a předpokládám, že v brzké době budu pracovat na recenzi. S ohledem na to, kolik práce mě na Iwíkově knihovně čeká, jsem se rozhodla zavést publikační plán. Předpokládám, že recenze knihy vybrané v lednu pro účely projektu DIČ bude publikována nejpozději v druhé polovině února, avšak už teď mohu říci, že se máte na co těšit.

A co vy? Četli jste tuto knihu? Jak se vám líbila? Podělte se s námi.

štítky
podobné články

Zanechat komentář