Iwik
severní Čechy

Jmenuji se Ivana. Mým největším koníčkem je četba. O své čtenářské zážitky se s vámi ráda dělím na těchto stránkách. Najdete zde recenze zajímavých knih a audioknih, rozhovory s jejich autory a spoustu dalších zajímavostí ze světa literatury. Moje články však najdete i na portálu Chrudimka.cz. Spolupracuji s předními českými nakladatelstvími a vydavatelstvími, což mi umožňuje vám představit mnoho zajímavých knižních novinek.

Jsem redaktorka portálu
Archiv blogu
Sociální sítě Iwíkovy knihovny
Reklamní miniokénko


Jednoduchý přivýdělek
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti

Sledovanost

TOPlist
Knihoměsíc Projekty

Knihoměsíc se Zápisníkem spisovatelky – červen 2019

4. 7. 2019
Knihoměsíc se Zápisníkem spisovatelky červen 2019 - úvod

Vážení čtenáři,

hlásím se vám s dalším článkem z projektu Knihoměsíc. Po několika měsících si opět budete moci přečíst, jaké knihy jsme společně s Terčou ze Zápisníku spisovatelky přečetly a co jsme si poslechly. I tentokrát od nás můžete načerpat inspiraci pro svoje vlastní letní čtení.

Můj Knihoměsíc

Měsíc červen pro mě byl ve jménu relaxace, a proto jsem toho moc nepřečetla. V mém seznamu najdete dvě knihy a stejný počet audioknih. Jedná se o následující tituly:

  1. Duch znojemských katakomb – velmi zajímavý historický román z pera Vlastimila Vondrušky. Při jeho čtení se rozhodně nebudete nudit. Recenze knihy se v brzké době objeví jak na stránkách Iwíkovy knihovny, tak na portálu Chrudimka.
  2. Poutnický deník – Český výtvarník se vydává na cyklistické výlety do zahraničí. V roce 2003 podnikl cestu do Santiaga de Compostela, v roce 2006 z Lisabonu do Prahy a v roce 2009 z Prahy do Paříže, kam ale bohužel nedojede. Poutavé čtení a dosti podrobný deník z těchto cest.

Poslechnuté audioknihy:

  1. Zlo pod sluncem – Agatha Christie – audiokniha se poslouchala velmi pěkně a příběh byl strhující. Za mě vhodné dovolenkové poslouchání. Mohu vřele doporučit. Recenze audioknihy vyjde v brzké době na portálu Chrudimka.
  2. Abeceda fondů EU – Pokud se zajímáte o ekonomiku a rádi byste se dozvěděli něco o fondech Evropské unie, toto je audiokniha přímo pro vás. Provede vás fondy od A do Z. Recenze audioknihy v brzké době na stránkách Iwíkovy knihovny.
Terča a její Knihoměsíc:

Terča ze Zápisníku spisovatelky na tom čtenářsky byla v měsíci červnu mnohem lépe než já. Dohromady přečetla šest knih a poslechla si dvě audioknihy. Terča v brzké době bude vydávat podobný článek tomu mému, a tak se budete moci podívat na to, o jaké tituly šlo.

štítky
podobné články

Zanechat komentář